Обсуждение приема сигнала (все спутники)

Аватара пользователя
Alen
Администратор
Администратор
Сообщения: 6044
Зарегистрирован: 22 ноя 2017, 18:25
Место жительства: Винница
Мой ресивер: Sat-integral 1223 Rocket
Мои спутники: 4w,5e,13e,36e
Благодарил (а): 20942 раза
Поблагодарили: 7182 раза

Обсуждение приема сигнала (все спутники)

#54179

Сообщение Alen »

Lubomyr писал(а):
02 фев 2020, 19:49
Добрий вечір, купив я два приймачі Strong SRT 7600 один без проблем підключився, другий не підключається до Астри і також не бачить Амоса, у чому може бути проблема, у програмному забезпеченні чи у початкових налаштуваннях, дякую.
Програмне забезпечення там саме налаштовуеться,після вибору оператора.Перевірте порти Diseck щоб були відповідно до супутника А,В,С.

Аватара пользователя
Lubomyr
Участник
Участник
Сообщения: 5
Зарегистрирован: 17 ноя 2019, 23:07
Место жительства: Львів
Мой ресивер: Q-03
Мои спутники: Амос, Сіріус
Благодарил (а): 2 раза
Поблагодарили: 5 раз

Обсуждение приема сигнала (все спутники)

#54183

Сообщение Lubomyr »

Alen писал(а):
02 фев 2020, 20:17
Lubomyr писал(а):
02 фев 2020, 19:49
Добрий вечір, купив я два приймачі Strong SRT 7600 один без проблем підключився, другий не підключається до Астри і також не бачить Амоса, у чому може бути проблема, у програмному забезпеченні чи у початкових налаштуваннях, дякую.
Програмне забезпечення там саме налаштовуеться,після вибору оператора.Перевірте порти Diseck щоб були відповідно до супутника А,В,С.
Перша дія після включення вибір мови, друга вибір супутника і Diseck, подивився на старому тюнері Астра на "С" Амос на "D" так виставляю і сигналу немає, не бачить ні одного сигналу від супутників, 19.01.2020 без проблем перший приймач підключився налаштував на ЕКСТРА ТВ проплатив все працює, сьогодні взявся за другий, а він не хоче мене слухати, перепробував всі Disecki на всякий випадок результат нульовий, таке враження що немає сигналу від антени, підключив старий тонер, оба супутники працюють. Моя думка, що злетіло програмне заводське тюнера. Чи можна якось оновити програмне, завантажити з флешки, чи іншим методом. Дякую.

Аватара пользователя
64АНАТОЛЬ
Супермодератор
Супермодератор
Сообщения: 259
Зарегистрирован: 02 апр 2018, 19:01
Место жительства: Днепропетровская обл.
Мой ресивер: S-Integral1210
Мои спутники: мотоподвес
Благодарил (а): 1547 раз
Поблагодарили: 544 раза

Обсуждение приема сигнала (все спутники)

#54192

Сообщение 64АНАТОЛЬ »

Lubomyr писал(а):
02 фев 2020, 21:28

Перша дія після включення вибір мови, друга вибір супутника і Diseck, подивився на старому тюнері Астра на "С" Амос на "D" так виставляю і сигналу немає, не бачить ні одного сигналу від супутників, 19.01.2020 без проблем перший приймач підключився налаштував на ЕКСТРА ТВ проплатив все працює, сьогодні взявся за другий, а він не хоче мене слухати, перепробував всі Disecki на всякий випадок результат нульовий, таке враження що немає сигналу від антени, підключив старий тонер, оба супутники працюють. Моя думка, що злетіло програмне заводське тюнера. Чи можна якось оновити програмне, завантажити з флешки, чи іншим методом. Дякую.

Кроме настроек DISEgC проверьте и другие настройки на спутниках. Должно быть так:
Тип LNB 9750/10600
Питание LNB 13/18v
22КГц Авто

Аватара пользователя
Lubomyr
Участник
Участник
Сообщения: 5
Зарегистрирован: 17 ноя 2019, 23:07
Место жительства: Львів
Мой ресивер: Q-03
Мои спутники: Амос, Сіріус
Благодарил (а): 2 раза
Поблагодарили: 5 раз

Обсуждение приема сигнала (все спутники)

#54295

Сообщение Lubomyr »

Кроме настроек DISEgC проверьте и другие настройки на спутниках. Должно быть так:
Тип LNB 9750/10600
Питание LNB 13/18v
22КГц Авто
[/quote]

Поміняв на самому дісеку Астру на "А" Амос на "В" пішла інсталяція, все нормально, завантажив "Віасат" все нормально, а після завантаження те ж саме, не бачить супутників, у чому причина - "де собака зарита" не знаю.

Аватара пользователя
serg1
Активный
Активный
Сообщения: 53
Зарегистрирован: 11 апр 2018, 11:39
Мой ресивер: Q-sat
Мои спутники: 4-5-13
Благодарил (а): 84 раза
Поблагодарили: 72 раза

Обсуждение приема сигнала (все спутники)

#54299

Сообщение serg1 »

Любомир,если вы проверили все настройки и другой аналогичный работает ,то смена местами подключений конвертеров ничего не поможет.
Проверьте ещё раз каждую строку в настройках антенны,если безрезультатно, то обратитесь к продавцу,возможно и брак.

Аватара пользователя
64АНАТОЛЬ
Супермодератор
Супермодератор
Сообщения: 259
Зарегистрирован: 02 апр 2018, 19:01
Место жительства: Днепропетровская обл.
Мой ресивер: S-Integral1210
Мои спутники: мотоподвес
Благодарил (а): 1547 раз
Поблагодарили: 544 раза

Обсуждение приема сигнала (все спутники)

#54326

Сообщение 64АНАТОЛЬ »

Lubomyr писал(а):
04 фев 2020, 15:39

Поміняв на самому дісеку Астру на "А" Амос на "В" пішла інсталяція, все нормально, завантажив "Віасат" все нормально, а після завантаження те ж саме, не бачить супутників, у чому причина - "де собака зарита" не знаю.
После правильных установок портов DISEgC и далее прошедшей инсталляции ресивер начинает работать, он запомнит эти настройки. Тогда отключите ресивер от сети и отсоедините кабель антенны. Потом включите опять ресивер и зайдите в настройки антенны. Настройки должны остаться неизменными. Выключаете опять ресивер и подсоединяете антенну. Включаете ресивер, если он опять пишет нет сигнала с базового транспондера, то у вас проблема в антенне, в кабеле, в дисеке возле антенны скорее всего а не в ресивере.
Но не исключаю и неисправность самого ресивера, тогда по гарантии возврат продавцу.

Аватара пользователя
Lubomyr
Участник
Участник
Сообщения: 5
Зарегистрирован: 17 ноя 2019, 23:07
Место жительства: Львів
Мой ресивер: Q-03
Мои спутники: Амос, Сіріус
Благодарил (а): 2 раза
Поблагодарили: 5 раз

Обсуждение приема сигнала (все спутники)

#54341

Сообщение Lubomyr »

то у вас проблема в антенне, в кабеле, в дисеке возле антенны скорее всего а не в ресивере.
Дякую, попробую поміняти дісек, але коли підключаю старий Q-03, то всі не закодовані канали показують. Я користуюся IP телебаченням, перший я купив для тестя, а цей для сусіда, вони пенсіонери, а я вирішив зекономити їхні гроші.

Аватара пользователя
Lubomyr
Участник
Участник
Сообщения: 5
Зарегистрирован: 17 ноя 2019, 23:07
Место жительства: Львів
Мой ресивер: Q-03
Мои спутники: Амос, Сіріус
Благодарил (а): 2 раза
Поблагодарили: 5 раз

Обсуждение приема сигнала (все спутники)

#54439

Сообщение Lubomyr »

Добрий вечір, обнулив до заводських, почав все з початку, все пройшло нормально, ті 25 каналів, які появилися при першій установці Астри, які не закодовані показують, тільки закачав ВІАСАТ і називається приїхали, не бачить жодного супутника, на кожному порті дісека показує сигнал, починається "ініціалізація" і вискакує повідомлення, що немає сигналу і вертається до налаштувань базового транспондеру і так вкруг.

Аватара пользователя
Alen
Администратор
Администратор
Сообщения: 6044
Зарегистрирован: 22 ноя 2017, 18:25
Место жительства: Винница
Мой ресивер: Sat-integral 1223 Rocket
Мои спутники: 4w,5e,13e,36e
Благодарил (а): 20942 раза
Поблагодарили: 7182 раза

Обсуждение приема сигнала (все спутники)

#54979

Сообщение Alen »

Lubomyr писал(а):
06 фев 2020, 23:09
Добрий вечір, обнулив до заводських, почав все з початку, все пройшло нормально, ті 25 каналів, які появилися при першій установці Астри, які не закодовані показують, тільки закачав ВІАСАТ і називається приїхали, не бачить жодного супутника, на кожному порті дісека показує сигнал, починається "ініціалізація" і вискакує повідомлення, що немає сигналу і вертається до налаштувань базового транспондеру і так вкруг.
Lubomyr.Цікаво ,чи знайли причину в приймачі,чи звязувались з Віасатом?

Ответить